Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel materiaal voor de voedingssector, barstte onze firma de laatste tijd uit zijn voegen op onze vertrouwde locatie aan 't Hoge te Kortrijk. Aangezien u als klant de allerbeste service verdient, hebben we de afgelopen maanden alle mogelijke opties op tafel gelegd en afgewogen tegenover elkaar. 

Uiteindelijk is ons oog na lang & intensief zoekwerk gevallen op een prachtig, veelbelovend & vruchtbaar stukje potgrond waar ons bedrijf de volgende jaren verder kan in blijven groeien en bloeien

Wij zijn dan ook enorm fier om u te mogen melden dat wij sinds dinsdag 1 oktober 2019 verhuisd zijn naar een gloednieuw gebouw op het bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem. Dit bedrijventerrein vlakbij Evolis ligt op slechts een 5-tal minuutjes van onze huidige locatie en ons perceel is met zijn totale oppervlakte van 7.500 m² 3 maal groter dan de oppervlakte van onze vorige winkel.

Nieuw concept, nieuw logo & nieuwe huisstijl  


De verhuis naar onze nieuwe locatie ging ook gepaard met een vernieuwing van ons concept en een gedaanteverwisseling van ons logo & onze huisstijl

Omdat het geheel meer is dan de som van de delen, hebben wij onze groothandel Dupont NV en onze kookwinkel Dupont’s Kookboetiek samengesmolten tot Dupont Professional Food Equipment, het paradijs voor voedingsprofessionals, gepassioneerde hobbykoks & foodies die op zoek zijn naar professioneel & kwalitatief kook- en voedingsmateriaal om zijn of haar culinaire passie bot te vieren!

Om toch nog een onderscheid te maken tussen ons professionele & particuliere luik, komen wij naar onze professionele klanten naar buiten als Dupont Pro en profileren wij ons naar onze particuliere klanten als Dupont Foodie. 

Wat het logo zelf betreft, ruilt de blauwe kleur van Dupont plaats voor donkerrood & wordt het DUP-embleem vervangen door een sierlijk symbool met 4 cirkels. De slogan "Professional Food Equipment" bleef ongewijzigd.   Waar ligt onze nieuwe vestiging? 


Zou u graag weten waar onze nieuwe vestiging zich bevindt of hoe u ons vanaf 1 oktober 2019 kan bereiken? Download dan onze routebeschrijving waarop u kan terugvinden hoe u De Pluim kan bereiken vanaf onze oude gebouwen of vanaf de E17. 

Wilt u deze routebeschrijving downloaden? Klik dan hier!

Maakt u liever gebruik van de GPS-coördinaten? Voer dan het volgende in: Breedtegraad: 50.819015 - Lengtegraad: 3.321143 

Aangezien het bedrijventerrein De Pluim te Zwevegem nog maar net bestaat, is Pluim 5 te Zwevegem nog niet in alle GPS'n opgenomen. Onze nieuwe straat is wel al gekend in Google Maps en Waze

Vindt uw GPS Pluim 5 te Zwevegem niet? Voer dan best "Kortrijkstraat 216 te Zwevegem" in. Dat is het adres van de Q8-tankstation aan het rondpunt hier vlakbij. Als u aan dit rondpunt komt, volg dan de richting "Moen/Avelgem/Heestert/Bekaertzone". Daarna neemt u de 2de straat rechts (aan de firma Masschelein) en rijdt u onze KMO-zone op. Aan het rondpunt gaat u links en u vindt onze firma iets verder op uw linkerkant (tussen Volvo Nebim & de MR-group).  

Heeft u nog andere vragen of problemen, aarzel dan niet om ons te bellen op 056 203 209! 

Met culinaire groeten, 

Het Dupont team