Heeft u nood aan kwalitatief kookgerei, voedingsmateriaal of verpakkingen om uw eindejaarsgerechten mee te bereiden of in te pakken? Of bent u op zoek naar enkele originele culinaire cadeautjes om uw klanten, leveranciers of medewerkers mee te verrassen?

Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want tot en met donderdag 24 december is onze groothandel elke dag open, ook op zondag 13 & 20 december. Zo heeft u alle tijd om langs te komen wanneer het u past! 

Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen zodat u veilig & zorgeloos kan langskomen. Daarnaast vragen wij u natuurlijk om de gekende richtlijnen in acht te nemen bij uw bezoek aan onze groothandel, zoals de mondmaskerplicht, het bewaren van een veilige afstand van 1,5 meter met onze medewerkers & andere klanten alsook het ontsmetten van uw handen bij het binnenkomen. 

Wij danken u voor uw begrip & kijken alvast uit naar uw komst! 

U kan natuurlijk ook nog altijd uw bestellingen doorgeven via onze webshop, via mail naar info@dupont.be of telefonisch via 056 203 209

Open op zondag 13 & 20 december

Koopzondagen op 22 december 2019

Tijdens de eindejaarsperiode willen wij dat u alle tijd hebt om op uw gemak en in alle rust uw tinkopen te doen. Daarom zetten wij onze deuren in december zoveel mogelijk open voor u! Van maandag tot vrijdag is onze showroom open van 9 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u. Ook op zondag 13 en 20 december open wij onze deuren van 10 tot 18u! Heeft u op kerstavond of oudejaarsavond nog last minute iets nodig? Geen nood! Ook op donderdag 24 december en 31 december is onze groothandel open vanaf 9u tot en met 16u

Enkel op vrijdag 25 december (Kerstmis) en vrijdag 1 januari (Nieuwjaar) zijn wij gesloten.