Door de continue groei van ons assortiment aan professioneel kookmateriaal, begon ons potje de laatste tijd op onze huidige vertrouwde locatie aan 't Hoge te Kortrijk overvol te geraken & zelfs af en toe over te koken. Aangezien wij er niet graag een potje van maken & u als klant de allerbeste service verdient, hebben we de afgelopen maanden alle mogelijke opties op tafel gelegd en afgewogen tegenover elkaar. 

Uiteindelijk is ons oog na lang & intensief zoekwerk gevallen op een prachtig, veelbelovend & vruchtbaar stukje potgrond waar ons bedrijf de volgende jaren verder kan in blijven groeien en bloeien

Wij zijn dan ook enorm fier om u te mogen melden dat wij op dinsdag 1 oktober 2019 zullen verpotten naar een gloednieuw gebouw op het bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem.

Dit gloednieuwe bedrijventerrein vlakbij Evolis ligt op slechts een 5-tal minuutjes van onze huidige locatie en ons perceel is met zijn totale oppervlakte van 7.500 m² 3 maal groter dan onze huidige oppervlakte.

Uitzonderlijk gesloten vanaf 23/09 t.e.m. 30/09 


Om onze verhuis in goede banen te leiden, zullen wij vanaf maandag 23 september tot en met maandag 30 september uitzonderlijk volledig gesloten zijn.

Vanaf dinsdag 1 oktober om klokslag 9u openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging en bent u welkom op onze nieuwe adres (Pluim 5 te 8550 Zwevegem). 

Tijdens de volledige bouw- & verhuisperiode zullen wij er alles aan doen om onze gekende service verder te blijven aanbieden, even vlot en piekfijn zoals gewoonlijk! Moesten er echter door omstandigheden ooit problemen optreden, dan willen wij ons hier nu al oprecht voor excuseren en danken wij u alvast bij voorbaat voor uw begrip! 

Waar ligt onze nieuwe vestiging? 


Zou u graag weten waar onze nieuwe vestiging zich bevindt of hoe u ons vanaf 1 oktober 2019 kan bereiken? Download dan onze routebeschrijving waarop u kan terugvinden hoe u De Pluim kan bereiken vanaf onze oude gebouwen of vanaf de E17. 

Wilt u deze routebeschrijving downloaden? Klik dan hier!

Met culinaire groeten, 

Het Dupont team