Omdat de gezondheid van u & onze medewerkers primeert en in het belang van het algemeen welzijn, hebben wij beslist om de deuren van onze showroom te sluiten tot en met zaterdag 18 april 2020.

Ons team blijft wel werken achter gesloten deuren om uw bestellingen telefonisch (via 056 203 209) of per mail (via info@dupont.be) op te nemen, op te volgen en uit te leveren. U kan daarnaast ook nog steeds via onze webshop bestellingen plaatsen. Ons team is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30. Op zaterdag en zondag zijn wij volledig gesloten. 

Dringende afhalingen zijn nog steeds mogelijk. Gelieve uw bestelling per mail of telefonisch door te geven. Wij zullen uw bestelling klaarzetten & u laten weten als deze klaarstaat voor afhaling. U dient zich bijvolg aan te melden door aan te bellen aan de poorten van ons magazijn op Pluim 5 te Zwevegem. Onze magazijniers zijn aanwezig van 9 tot 12u en van 13u tot 16u

Wij danken u voor uw begrip & wensen iedereen het beste toe in deze moeilijke periode. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze uitzonderlijke situatie met vereende krachten kunnen oplossen.  

Met vriendelijke groeten,

Het Dupont team