Zou u graag een koffiemachine huren voor een evenement zoals een opendeurdag, een bedrijfsfeest of een beurs? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u! Wij verhuren immers volautomatische koffiemachines van het topmerk Jura zodat u uw gasten kan verrassen met de heerlijkste koffietjes, espresso's of andere koffiespecialiteiten! 

De koffiemachine die wij verhuren is het volautomatische WE6 koffieapparaat van Jura

Deze zwarte stijlvolle koffiemachine heeft 8 programmeerbare koffiespecialiteiten en 8 koffiesterktes. Dit koffietoestel beschikt over een heetwaterfunctie, een kleurendisplay, een bonenreservoir met een inhoud van 500 gr, een waterreservoir met een inhoud van 3 liter en een superkrachtige molen om uw bonen fijn te malen. De gepatenteerde P.E.P.-technologie zorgt ervoor dat de koffie's die dit toestel tevoorschijn tovert, smaken alsof ze gemaakt werden door een voleerde barrista! Het WE6 koffieapparaat dat wij verhuren is daarenboven compatibel met de Jura App die u kan installeren op uw smartphone. Als u dus een koffiemachine wilt huren voor uw event, dan is het zéker dit apparaat! 

De huurprijs voor deze volautomatische Jura WE6 koffiemachine bedraagt 42 € exclusief BTW per dag. Deze Jura zit in een stevige beschermkoffer & dient afgehaald te worden in onze showroom op Pluim 5 te Zwevegem. 

Wij vragen om de huurprijs en de waarborg te betalen bij afhaling van deze Jura WE6 koffiemachine. De waarborg bedraagt 124 € exclusief BTW en wordt terugbetaald bij inlevering van het toestel indien het Jura koffietoestel onbeschadigd & gereinigd is. In geval van beschadiging of als het Jura koffieapparaat niet naar behoren gereinigd is, wordt de waarborg ingehouden.

Meer info over onze verhuur van koffiemachines?


Heeft u nog vragen over onze verhuur van koffiemachines? Neem dan contact op met ons & wij maken voor u een persoonlijke prijs voor de verhuur van een koffieapparaat over langere termijn. Dit kan telefonisch via 056 203 209 of per mail via info@dupont.be. Wij nodigen u ook van harte uit om langs te komen naar onze gloednieuwe zaak die gelegen is op Pluim 5 te Zwevegem en wij laten u proeven van zo'n heerlijke koffie van zo'n WE6 koffiemachine van Jura die wij verhuren! 

Ontdek de WE6 koffiemachine van Jura die wij verhuren hier online!