Beste klant,

In het belang van het algemeen welzijn van u & onze medewerkers, hadden wij op vrijdag 13 maart 2020 beslist om de deuren van onze groothandel te sluiten. De voorbije weken bleef ons team achter gesloten deuren alles in het werk stellen om u te helpen waar nodig.

De opgestelde richtlijnen specifieerden echter dat groothandelzaken mochten openblijven mits inachtneming van de social distancing maatregelen. Verkoop in de winkel of op afstand, levering en afhaling in de winkel voor professionals is toegelaten als de opgelegde maatregelen gerespecteerd worden.

Na een grondige evaluatie en aangezien wij leveren aan essentiële bedrijven, hadden wij dan ook beslist om vanaf maandag 20 april 2020 de deuren van onze winkel terug te openen voor onze professionals. Wij hebben hiervoor een aantal maatregelen getroffen.

Aan onze ingang voorzien wij bijvoorbeeld een handwasbakje, handgel, mondmaskers en handschoenen zodat u veilig & zorgeloos uw aankopen kan doen of uw bestellingen kan afhalen.

Aangezien onze gloednieuwe showroom zich uitstrekt over een oppervlakte van meer dan 1.500 m², is er zeker meer dan genoeg ruimte zodat u de opgelegde afstand van 1,5 meter tussen onze medewerkers & andere aanwezigen kan respecteren. Aan de balie worden ook lijnen op de grond voorzien zodat we de afstand van 1,5 meter kunnen bewaren. Wij vragen u natuurlijk ook om fysiek contact met onze medewerkers en andere aanwezigen te vermijden.  

Wij vragen u ook om individueel te komen & om maximum een half uurtje te spenderen in onze showroom. 

De aangepaste openingsuren die sinds 13 maart van kracht zijn, vervallen vanaf maandag 11 mei 2020. Vanaf maandag 11 mei is onze groothandel terug open op de gekende openingsuren, namelijk van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u. .

Heeft u nog vragen over deze vernieuwde situatie, aarzel dan niet om ons te contacteren via 056 203 209 of via info@dupont.be.

Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn & danken u alvast voor uw medewerking en uw begrip.

Als u nog vragen heeft over deze nieuwe werking, aarzel dan niet om ons te contacteren,

Wij wensen u & uw naasten ondertussen veel sterkte toe in deze speciale tijden,

Zorg goed voor elkaar & voor uzelf,

Het Dupont-team