Na enkele speciale weken, begint de hemel langzaamaan terug op te klaren en de zon terug te stralen. Wij hopen dat u & uw naasten deze bijzondere dagen gezond doorgekomen zijn & dat u ook samen met ons hoopvol naar de toekomst kijkt want wij geloven alvast rotsvast dat er na de regen zonneschijn komt! 

Aangezien de zomer voor de deur staat & om u na deze mindere periode ook eens wat zonniger nieuws te brengen, hebben wij een reeks promoties en acties uitgewerkt op diverse artikelen uit ons brede assortiment. 

Deze promoties zijn geldig vanaf nu tot en met 31 juli 2020, ook bij levering aan huis. Deze promoties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen.  

We hebben deze zomerse promoties gebundeld in een fleurige folder van 16 pagina's. Wilt u deze zomerpromofolder online doorbladeren? Klik dan hier!

Beknopt overzicht zomerpromoties

Zou u graag weten op welke producten wij zoal promoties uitgewerkt hebben? Dan vindt u hieronder een kort & bondig overzicht met alle producten alsook de links naar deze producten op onze webshop.  


Alle bovenstaande promoties zijn geldig tot en met 31 juli 2020 en niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. De bovenvermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief transport. 

*Opgelet: deze producten (Salad Bowls in Kraft Karton & bijhorende deksels, Tournus Equipement autonome handwasbak & Fermostock basisrekken) worden op pallet verzonden. Een palletzending binnen België komt neer op 35 euro exclusief BTW. De prijs voor palletzendingen naar andere landen is op aanvraag.