Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Ruil uw oude plexi plateaus in voor nieuwe!

02-09-2020 13:29

Heeft u nog oude versleten, gebroken of beschadigde plexi presentatieplateaus liggen & zou u deze graag vervangen door nieuwe plexi plateaus? Kom dan langs in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem & ruil uw oude presentatieplateaus in voor gloednieuwe! Per ingeruilde plexi presentatieplateau, ontvangt u 2 € (excl. BTW) korting bij aankoop van een nieuwe plexi presentatieplateau. Uw oude plexi presentatieplateaus laten wij daarenboven recycleren zodat deze grondstoffen opnieuw kunnen gebruikt worden voor nieuwe plexi artikelen. U helpt er dus niet alleen uzelf mee maar ook het milieu! 

Ontvang 2€ korting voor een oude plateau bij aankoop van een nieuwe!

Gezocht: gedreven Winkel- & Showroomverantwoordelijke (M/V)

12-07-2020 11:08

Dupont is al meer dan 35 jaar het paradijs voor voedingsprofessionals, hobbykoks, foodies en grillmasters. Hip en trendy keukengerei, of liever de klassieke degelijkheid: bij Dupont vind je het allemaal: van potten en pannen tot presentatiemateriaal, servies, keukentoestellen en barbecues: de mooiste merken en het ruimste aanbod. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven winkel- & showroomverantwoordelijke (M/V)! Heeft u er zin in? Lees dan snel de vacature & stuur uw CV en motivatiebrief door naar ons! 

Bekijk deze vacature hier online!

We keep the fire burning all summer long!

30-06-2020 15:21

Wij houden de ganse zomer het culinaire vuur brandend! Bent u op zoek naar een stijvolle barbecue, een origineel cocktailaccessoire, een zomers serviessetje of een ander culinair artikel? Ons Dupont-team staat de ganse zomer paraat om u te helpen! In de maanden juli & augustus zijn wij open op de normale openingsuren van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 18u. Enkel op dinsdag 21 juli 2020 (Nationale Feestdag) en op zaterdag 15 augustus 2020 (OLV Hemelvaart) zijn wij uitzonderlijk gesloten. Wij kijken alvast vurig uit naar uw komst!    

Wij zijn de ganse zomer open op de normale openingsuren

Huur een koffiemachine bij ons!

16-06-2020 13:14

Zou u graag een koffiemachine huren voor een evenement zoals een opendeurdag, een bedrijfsfeest of een beurs? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u! Wij verhuren immers een volautomatische koffiemachine van het topmerk Jura! U zal iedereen verrassen met de heerlijkste koffietjes, espresso's of andere koffiespecialiteiten die u uit dit koffieapparaat kan toveren! Wilt u meer info over de verhuur van koffiemachines of koffieapparaten? Informeer dan bij ons voor de tarieven! 

Koffiemachine huren? Huur een Jura WE6 koffieapparaat bij ons!

Geniet tot eind juli van onze zomerpromoties!

27-05-2020 16:04

Na enkele speciale weken, begint de hemel langzaamaan terug op te klaren en de zon terug te stralen. Wij hopen dat u & uw
naasten deze bijzondere dagen gezond doorgekomen zijn & dat u ook samen met ons hoopvol naar de toekomst kijkt. Aangezien de zomer voor de deur staat & om u na deze mindere periode ook eens wat zonniger nieuws te brengen, hebben wij een reeks promoties en acties uitgewerkt op diverse artikelen uit ons brede assortiment. Deze promoties zijn geldig vanaf nu tot en met 31 juli 2020, ook bij levering aan huis. Ontdek & doorblader onze zomerpromofolder hier online! 

Doorblader onze zomerpromotiefolder hier online

Groothandel terug open op normale openingsuren vanaf 11 mei

17-04-2020 11:13

De opgestelde richtlijnen specifiëren echter dat groothandelzaken mogen openblijven mits inachtneming van de social distancing maatregelen. Verkoop in de winkel of op afstand, levering en afhaling in de winkel voor professionals is toegelaten als de opgelegde maatregelen gerespecteerd worden. Na een grondige evaluatie en aangezien wij leveren aan essentiële bedrijven, hebben wij dan ook beslist om vanaf maandag 20 april 2020 de deuren van onze winkel terug de openen voor onze professionals. Vanaf 11 mei 2020 zijn wij terug open volgens de gekende openingsuren. Wij hebben hiervoor een aantal maatregelen getroffen.

Groothandel terug open voor professionals mits inachtname maatregelen

Gratis pakket bij aankoop van een Big Green Egg

15-04-2020 20:41

Voor Big Green Egg betekent thuisblijven ongeveer hetzelfde als bij uw BBQ blijven. Samen thuis zijn is immers samen met het gezin gezellig genieten van elkaar en van heerlijke gerechtjes die klaargemaakt worden op het wonderbaarlijke keramische houtskoolbarbecues van Big Green Egg. Omdat dit BBQ-wonder niet mag ontbreken bij u thuis, pakt Big Green Egg uit met een lenteactie waarbij u bij aankoop van een Big Green Egg Medium, Large of X-Large nu gratis een ConvEGGtor, een zak houtskool en aanmaakblokjes krijgt!  

Gratis pakket met ConvEGGtor, houtskool & aanmaakblokjes!

Bescherm uzelf & uw personeel met deze artikelen

14-04-2020 03:54

Via deze weg willen wij ook informeren dat één van onze leveranciers met een oplossing is gekomen die u misschien kan helpen om u & uw winkelpersoneel beter te beschermen in deze periode. Zij ontwikkelden een plexi doorzichtige tussenwand die u op uw toonbank kan plaatsen zodat u uw klanten zorgeloos & veilig kan bedienen. De plexi tussenwand is ook voorzien van een uitsparing onderaan die kan fungeren als doorgeefluik voor voedingsproducten & betaalmiddelen.

Bestel deze plexi tussenwand hier online

Onze winkel is gesloten tot en met 18 april 2020

17-03-2020 13:48

Omdat de gezondheid van u & onze medewerkers primeert en in het belang van het algemeen welzijn, hebben wij beslist om de deuren van onze showroom te sluiten tot en met zaterdag 18 april 2020. Ons team blijft wel werken achter gesloten deuren om uw bestellingen telefonisch of per mail op te nemen, op te volgen en uit te leveren. Dringende afhalingen zijn eveneens ook mogelijk. Wij danken u voor uw begrip.  

Wij blijven bereikbaar per telefoon of per mail!

Tavolare promoties nog geldig tot en met 20 maart

13-03-2020 14:46

Voor onze huisbeurs Tavolare hadden wij een reeks promoties voor u klaarstaan waarvan u echt een gat in de lucht ging springen. Aangezien wij genoodzaakt waren om onze huisbeurs te annuleren ten gevolge van de coronaproblematiek, vonden wij het jammer dat wij u hiermee niet meer konden verrassen. Daarom hebben wij beslist om onze schitterende promoties toch nog speciaal voor u te verlengen tot en met vrijdag 20 maart 2020. Geniet er dus nog snel van!  

Onze Tavolare promoties zijn nog geldig tot 20 maart 2020
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10