Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Gesloten op 1 & 2 februari wegens jaarlijkse stocktelling

21-01-2021 07:08

Op maandag 1 februari en dinsdag 2 februari 2021 zullen de deuren van onze showroom & onze kantoren uitzonderlijk gesloten zijn wegens onze jaarlijkse stocktelling. Tijdens deze twee dagen zullen wij ook telefonisch niet bereikbaar zijn. Vanaf woensdag 3 februari 2021 bent u opnieuw van harte welkom vanaf 9u! 

Vanaf woensdag 3 februari bent u terug van harte welkom vanaf 9u!

Huur een koffiemachine bij ons!

31-12-2020 13:14

Zou u graag een koffiemachine huren voor een evenement zoals een opendeurdag, een bedrijfsfeest of een beurs? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u! Wij verhuren immers een volautomatische koffiemachine van het topmerk Jura! U zal iedereen verrassen met de heerlijkste koffietjes, espresso's of andere koffiespecialiteiten die u uit dit koffieapparaat kan toveren! Wilt u meer info over de verhuur van koffiemachines of koffieapparaten? Informeer dan bij ons voor de tarieven! 

Koffiemachine huren? Huur een Jura WE6 koffieapparaat bij ons!

Wij zijn ook open op zondag 13 & 20 december

07-12-2020 16:04

Heeft u nood aan kwalitatief kookgerei, voedingsmateriaal of verpakkingen om uw eindejaarsgerechten mee te bereidenof in te pakken? Of bent u op zoek naar enkele originele culinaire cadeautjes om uw klanten, leveranciers of medewerkers mee te verrassen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor u want tot en met donderdag 24 december is onze groothandel elke dag open, ook op zondag 13 & 20 december. Zo heeft u alle tijd om langs te komen wanneer het u past! 

Ontdek alles over onze openingsuren in december 2020

Gezocht: Junior Accountmanager (M/V)

23-11-2020 11:08

Dupont is al meer dan 35 jaar het paradijs voor voedingsprofessionals, hobbykoks, foodies en grillmasters. Hip en trendy keukengerei, of liever de klassieke degelijkheid: bij Dupont vind je het allemaal: van potten en pannen tot presentatiemateriaal, servies, keukentoestellen en barbecues: de mooiste merken en het ruimste aanbod. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager (M/V)! Heeft u er zin in? Lees dan snel de vacature & stuur uw CV en motivatiebrief door naar ons! 

Bekijk deze vacature hier online!

Onze groothandel blijft open voor onze professionals!

02-11-2020 15:07

In overeenstemming met de nieuwe richtlijnen die van kracht zijn sinds 2 november 2020, mag onze groothandel nog steeds open blijven voor onze professionele klanten uit de voedingssector. Ons team staat dus nog steeds klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar het geschikte professionele kook- & voedingsmateriaal. Wij hebben wel onze openingsuren tijdelijk gewijzigd. Onze groothandel is nu open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30 en op zaterdag van 9 tot 13u. 

Wij blijven open voor onze voedingsprofessionals!

Ontdek onze eindejaarspromotiefolder!

28-10-2020 09:25

Dat de eindejaarsperiode en cadeautjes onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dat blijft een zekerheid, ook in dit vreemde jaar. Daarom hebben wij opnieuw een reeks promoties en acties uitgewerkt op diverse artikelen uit ons brede assortiment. Deze promoties zijn geldig vanaf nu tot en met 31 december 2020, ook bij levering aan huis. Ontdek hier meer over onze eindejaarspromoties & doorblader onze eindejaarspromotiefolder online! 

Doorblader onze eindejaarspromofolder hier online!

Eindejaarsacties op verpakkingen & presentatiemateriaal

26-10-2020 12:04

Wilt u uw bereide gerechten graag mooi bewaren, transporteren, serveren & presenteren? Geniet dan nu van onze eindejaarsactie op diverse verpakkingen en presentatiemateriaal. Van gourmetplateaus tot kraft bowls, van presentatieplateaus in imitatie leisteen tot ecologische BePulp verpakkingen, van CPET menubakjes tot achthoekige saladebakjes, ontdek onze eindejaarsacties! 

Ontdek onze eindejaarsacties op onze bakjes & plateaus hier online!

Bezoek onze Demo Days van 19 tot 22 oktober

15-10-2020 09:19

Zou u graag wat meer informatie wensen over de kwaliteiten & de werking van de Tormek messenslijpers, de Robot Coupe elektrotoestellen, de Evolis kaartprinters, de Jura koffiemachines of de Börner mandolines, kom dan zeker tussen maandag 19 otkober en donderdag 22 oktober 2020 eens langs voor onze Demo Days die in coronaproof omstandigheden zullen doorgaan van 14u tot 18u in onze vestiging op Pluim 5 te Zwevegem. 

Gratis demo's van Tormek, Robot Coupe, Jura, Evolis en Börner!

Doorblader onze gloednieuwe Plexi Line catalogus online!

18-09-2020 16:49

Wij zijn verheugd u te mogen melden dat onze kersverse Plexi Line catalogus in onze gloednieuwe huisstijl klaar is! De 1ste versie van 2020 is een lijvig beestje van 80 pagina's dik geworden! Naast de vernieuwde stijl, zitten er nog een aantal nieuwigheden in onze catalogus zoals de AluLine en de Edged series! De gekende reeksen & presentatiesystemen werden volledig up to date gesteld! Reden genoeg dus om deze catalogus online te doorbladeren! 

Bekijk onze nieuwste Plexi Line catalogus hier online!

Ruil uw oude plexi plateaus in voor nieuwe!

02-09-2020 13:29

Heeft u nog oude versleten, gebroken of beschadigde plexi presentatieplateaus liggen & zou u deze graag vervangen door nieuwe plexi plateaus? Kom dan langs in onze gloednieuwe showroom op Pluim 5 te Zwevegem & ruil uw oude presentatieplateaus in voor gloednieuwe! Per ingeruilde plexi presentatieplateau, ontvangt u 2 € (excl. BTW) korting bij aankoop van een nieuwe plexi presentatieplateau. Uw oude plexi presentatieplateaus laten wij daarenboven recycleren zodat deze grondstoffen opnieuw kunnen gebruikt worden voor nieuwe plexi artikelen. U helpt er dus niet alleen uzelf mee maar ook het milieu! 

Ontvang 2€ korting voor een oude plateau bij aankoop van een nieuwe!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10