Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Koffiemachine Impressa Z8 ALU

Koffiemachine Impressa Z8 ALU
De Z8 is het nieuwste paradepaardje van Jura. Deze volautomatische koffiemachine is dan ook de crème de la crème voor de échte koffieliefhebber. Of je nu houdt van een café lungo, een espresso, een ristretto of een capuccino, de Jura Impressa Z8 maakt van elke koffievariant een waar koffiekunstwerkje.

De Jura Impressa Z8 beschikt in eerste instantie over een unieke functie, namelijk de One-Touch Lungo functie. Met deze functie voegt u tijdens het extratieproces heet water toe aan uw koffie. Hierdoor wordt uw koffie lichter & blijven het aroma van de koffie toch behouden.

De Z8 beschikt daarenboven ook over de PEP-technologie of het zogenaamde Pulserende ExtratieProces. Deze gepatenteerde PEP-technologie wordt gebruikt bij het maken van een ristretto of espresso, de kleinere koffievarianten. Het Pulserend Extratieproces optimaliseert het extractieproces door de hete water met een pulsfrequentie door het versgemalen koffiepoeder te persen. De pulsfrequentie wordt automatisch afgestemd op basis van de gewenste hoeveelheid water.

De Impressa Z8 beschikt daarenboven ook over de krachtige AromaG3-molen die de koffiebonen twee maal sneller maalt dan andere molens. Ondanks deze verhoogde maalsnelheid wordt het aroma van de bonen toch volledig behouden.

De Impressa Z8 volautomatische koffiemachine van Jura heeft niet alleen een strak & uiterst modern design, maar valt ook op dankzij zijn grote touchscreen kleurendisplay met hoge resolutie. Met een simpele druk op het scherm kan u een keuze maken uit één van 21 (!) programmeerbare én personaliseerbare specialiteiten.
Favoriet

Algemeen

Ref:30030
Merk:JURA
Zoom