Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

GasBBQ INFERNO Pro ZWART/INOX - 1260x580x900mm

GasBBQ INFERNO Pro ZWART/INOX - 1260x580x900mm
De Inferno gasbarbecue is dankzij het gesloten brander systeem en de opslag van warmte energiezuinig en beschikt over een groot rendement. De Inferno is praktisch ongevoelig voor windinvloeden door de winddichte bak, dus ook erg geschikt voor gebruik aan het strand. Tijdens de bereiding vrijgekomen vet wordt afgevoerd via een vetgoot naar een speciale vetopvang. Het brander gedeelte is uitgevoerd in roestvaststaal en volledig demontabel wat schoonmaken vergemakkelijkt.

De enkele lengte brander is regelbaar, voorzien van thermische beveiliging en automatische ontsteking. De Inferno heeft uitstekende bakeigenschappen door de optimale warmteverdeling en de heteluchtstroom die ontstaan in de winddichte bak. Door de hoge temperatuur schroeit vlees gelijkmatig dicht en laat na enkele seconden weer los van het rooster. Invetten van de roosters is hierdoor niet nodig.

De Inferno heeft een volledig zwart geëpoxeerd frame met 4 wielen, waarvan 2 zwenkwielen, en een flessenbak waar de gasfles veilig geplaatst kan worden.

TECHNISCHE GEGEVENS:

  • Afmeting: 1260 x 580 x 900 mm (lxbxh)
  • Grilloppervlak: 1022 x 500 mm
  • Gassoort: propaangas
  • Vermogen: 10,0 kW
Favoriet

Algemeen

Ref:30549
Merk:GRAFEN
Lengte (mm):1260
Breedte (mm):580
Hoogte (mm):900
Zoom