Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Promoties

 Hieronder vindt u onze lopende promoties. 

Geniet tot eind juli van onze zomerpromoties!

27-05-2020 16:04

Na enkele speciale weken, begint de hemel langzaamaan terug op te klaren en de zon terug te stralen. Wij hopen dat u & uw
naasten deze bijzondere dagen gezond doorgekomen zijn & dat u ook samen met ons hoopvol naar de toekomst kijkt. Aangezien de zomer voor de deur staat & om u na deze mindere periode ook eens wat zonniger nieuws te brengen, hebben wij een reeks promoties en acties uitgewerkt op diverse artikelen uit ons brede assortiment. Deze promoties zijn geldig vanaf nu tot en met 31 juli 2020, ook bij levering aan huis. Ontdek & doorblader onze zomerpromofolder hier online! 

Doorblader onze zomerpromotiefolder hier online

Gratis pakket bij aankoop van een Big Green Egg

15-04-2020 20:41

Voor Big Green Egg betekent thuisblijven ongeveer hetzelfde als bij uw BBQ blijven. Samen thuis zijn is immers samen met het gezin gezellig genieten van elkaar en van heerlijke gerechtjes die klaargemaakt worden op het wonderbaarlijke keramische houtskoolbarbecues van Big Green Egg. Omdat dit BBQ-wonder niet mag ontbreken bij u thuis, pakt Big Green Egg uit met een lenteactie waarbij u bij aankoop van een Big Green Egg Medium, Large of X-Large nu gratis een ConvEGGtor, een zak houtskool en aanmaakblokjes krijgt!  

Gratis pakket met ConvEGGtor, houtskool & aanmaakblokjes!