De maanden juli & augustus zijn culinaire topmaanden! Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de vakantie ook op ons kan rekenen. U maakt immers het hele jaar door grootse gerechten met ons klein professioneel voedingsmateriaal

Tijdens de grote vakantie blijven wij dan ook doorlopend open zodat u ten allen tijde bij ons terecht kan voor al uw klein professioneel materiaal! Onze openingsuren blijven ook ongewijzigd. Onze groothandel is open van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 (ook open over de middag) en op zaterdag van 9u tot 18u (ook doorlopend open over de middag). 

Vanaf begin juli tot en met 21 september 2019 organiseren wij ook een koopjesperiode in onze groothandel. Aangezien wij verhuizen op 1 oktober 2019 en wij onze verhuislast willen verlagen, geniet u bij al uw aankopen in onze groothandel van 10% korting op alles (uitgezonderd op elektro). Daarnaast verkopen wij tal van eindereeksartikelen of overstockproducten ook met kortingen van -20%, -30% of zelfs -50%!  Meer informatie over onze koopjes vindt u hier! 

Enkel op donderdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) zal onze groothandel uitzonderlijk gesloten zijn. 

Wij wensen iedereen alvast een deugddoende vakantie toe! 


*De koopjes zijn geldig vanaf 1 juli 2019 tot en met 21 september 2019 bij al uw aankopen in onze winkel (en niet op onze webshop). Kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.