Van zondag 11 tot en met dinsdag 13 maart 2018 kan u tijdens Tavola 2018 in Kortrijk Xpo de wereld ontdekken van de fijne & verse voeding, de klassieke delicatessen en de allernieuwste foodtrends.

Dupont NV staat zelf niet op Tavola maar wij organiseren gelijktijdig Tavola Warming Up, onze hartverwarmende huisbeurs zodat u enerzijds opgewarmd bent voor uw bezoek aan Tavola en anderzijds omdat u zo 2 vliegen in één klap slaat! U kan Tavola bezoeken én u kan een bezoek brengen aan onze groothandel! 

Wij nodigen u dan ook van harte uit op Tavola Warming Uponze aanstekelijke huisbeurs vol vurige verrassingen die doorgaat op zondag 11 maart, maandag 12 maart en dinsdag 13 maart, telkens van 9u 's morgens tot 19u 's avonds!

Waarom moet u zéker een bezoekje brengen aan onze huisbeurs? Hieronder vindt u een opsomming van de verrassingen die wij voor u in petto hebben!


Gratis parking & shuttleservice naar Tavola en terug 

Gratis Shuttleservice naar Tavola en terug Aangezien de parking op & rond Tavola allemaal betalend is, bieden wij u gratis parking aan bij onze showroom. Alweer een kost uitgespaard!

Als u uw wagen bij ons parkeert, laten wij u natuurlijk niet te voet naar de beurs wandelen!

Wij voorzien immers een gratis shuttledienst
 met 2 Volvo XC90's die u  kosteloos naar Tavola zullen brengen & terug! 

Deze shuttleservice rijdt op zondag 11 maart, maandag 12 maart en dinsdag 13 maart 2018 telkens van 9 tot 19u30


Vurige kortingen & vlammende promoties op diverse producten 

Vurige promoties en vlammende kortingen tijdens Tavola Warming UpTijdens Tavola Warming Up pakken wij ook uit met tal van vlammende beurspromoties en vurige staffelkortingen op onder andere onze houtskoolbarbecues van Big Green Egg, de moderne terrashaarden van Ofyr, de mobiele pizza-ovens van Alfa Pizza, de plexi presentatieplateaus van onze huismerk Plexiline, de werkschoenen van Sika, de inox meubelen van Tournus Equipement, de machines van Robot Coupe, de snijmachines van I-Ron, de onderhoudsproducten van PolBio en tal van andere producten uit ons assortiment. 

Kom naar onze Tavola Warming Up & geniet van deze tijdelijke vlammende promoties en vurige staffelkortingen! 


Win een reischeque naar een warme bestemming t.w.v. 500 € 

Win een reischeque twv 500 € naar een warme bestemming Tijdens onze Tavola Warming Up maakt u ook kans op een prachtige prijs! Eén van onze bezoekers zal immers de gelukkige winnaar zijn van een reischeque ter waarde van 500 € naar een warme bestemming naar keuze

Hoe kan u deze reischeque winnen? Bij elke aankoopschijf van 100 € krijgt u van ons een tombolalotje. Na de beurs worden alle deelnemende lotjes in een urne geplaatst & zal een onschuldige kinderhand de winnaar aanduiden. 

Hoe meer u koopt, hoe meer lotjes u krijgt & hoe méér kans u maakt! Wij hopen u dan ook in grote getale te mogen verwelkomen op Tavola Warming Up! 


Aanstekelijke gratis demonstraties van diverse topmerken!

Tijdens Tavola Warming Up, onze huisbeurs zal u daarenboven kunnen genieten van diverse gratis demonstraties van topmerken. Deze aanstekelijke demonstraties lopen elke beursdag doorlopend van 10 tot 18u. Wij zijn dan ook bijzonder trots om u het volgende rijtje aan topmerken voor te stellen die tijdens onze huisbeurs voor u zullen klaarstaan om u professioneel advies te geven over hun productassortiment:

  1. Ofyr: Terrashaarden waarop u heerlijk kan grillen
  2. Big Green Egg: Keramische houtskoolbarbecues
  3. Alfa Pizza: Pizza-ovens, mobiele outdoorovens
  4. Evolis: Kaartprinters
  5. I-Ron: Snijmachines
  6. Robot Coupe: machines
  7. Polbio: Biologisch schoonmaakmiddelen en geurverwijderaars

Overzicht demonstraties Tavola Warming Up Dupont NV