Bent u op zoek naar een geschikte oplossing om uw gerechten op een gemakkelijke manier én met behoud van de warmte & kwaliteit van uw keuken te transporteren naar uw gasten?

Dan is de Roll'Service van Tournus Equipement echt iets voor u! Deze mobiele warmhoudkasten zijn de perfecte schakel tussen uw keuken & de service.

De Roll'service warmhoudkasten zijn vervaardigd uit inox en de wanden & de deur zijn geïsoleerd met rotswol. De warmhoudkasten hebben 2 handvaten op de zijkanten & een duwhandgreep aan de achterkant. Aan de binnenkant zijn de kasten voorzien van geleiders met een tussenruimte van 71 mm. De binnenkant van de kast is volledig naadloos. De kast heeft onderaan 4 pivoterende wielen waarvan twee met rem. Onderaan de kast is er een brede, schokbestendige band voorzien om de kast te beschermen tegen beschadigingen.  

De deur, die verkrijgbaar is in volledig inox of met doorkijkglas, gaat 270° open waardoor u de gerechten makkelijk kan inladen. 

Via het bedieningspaneel dat geïntegreerd is boven de deur, is de warmhoudkast heel gemakkelijk instelbaar. Door de ventilator die achterin de kast geïnstalleerd is, wordt de temperatuur gelijk verdeeld. In 20 minuten kan de temperatuur oplopen van +20°C tot +85°C. 

De warmhoudkast heeft daarenboven een programmeerbare bevochtingsfunctie om delicate gerechten zoals vis of vlees optimaal te bewaren en te beschermen tegen uitdroging. Voor de bevochtiging is er een reservoir met een inhoud van 2 liter voorzien aan de onderkant van de kast. Deze reservoir is verwijderbaar en heeft een autonomie van 24 uur. 

De Roll'Service van Tournus Equipement is ook heel gemakkelijk te onderhouden. 

Deze Roll'Service is verkrijgbaar in GN 1/1 en GN 2/1 met 10, 15 of 20 niveaus, met volle inox deur of met deur met doorkijkraam, met of zonder programmeerbare bevochtingsfunctie. 

Wij hebben op heden twee modellen standaard op stock:

  • R.23799: GN1/1 met inox deur - 20 niveaus - 528x821x1844mm - inhoud 284 liter - klik hier! 
  • R.23800: GN1/1 met inox deur + doorkijkglas - 20 niveaus - 528x821x1844mm - inhoud 284 liter - klik hier! 


Neem met ons contact op & wij laten u kennis maken met dit topproduct! 

Bent u eerder op zoek naar een mobiele kast om uw gerechten koel te houden? Dan hebben wij ook een oplossing voor u! Naast de Roll'Service warmhoudkasten bestaat er immers ook de Roll'Fresh koelhoudkasten. Contacteer ons gerust voor meer info!