Bij Dupont houden wij van grillen in alle betekenissen van het woord. Ook wij hebben af & toe een onverklaarbaar grilletje. Daarom pakken we uit met onze Aprilse Grill Korting en geven wij nu eens geen 10% maar 11% korting op onze barbecues, de hele maand april. Dus als u een nieuwe grill wil, kom dan zeker langs in april!

Deze Aprilse Grill Korting geldt op al onze barbecuemerken! Zou u graag zo’n gerenommeerde gas- of houtskoolBBQ van OutdoorChef in huis halen? Wilt u uw terras graag opfleuren met zo’n unieke Cone houtskoolbarbecue van Höfats waarbij u de hoogte van de vuurhaard kan aanpassen? Of zou u nu toch graag eens zo'n professionele Chuck Wagon of inklapbare BBQ van Oklahoma in huis halen? Heeft u al veel lof gehoord over de houtskoolBBQ’s of smokers van Rösle? Of bent u eerder op zoek naar een handige & compacte Cobb tafelBBQ om mee te nemen op reis? Twijfelt u al lang om zo’n gasplancha van Verycook aan te schaffen?  Grijp dan nu uw kans & profiteer van 1 tot en met 30 april 2018 van onze Aprilse Grill Korting van 11% op de barbecues van de bovenstaande merken!

Droomt u al lang van zo’n keramische houtskoolbarbecue van Big Green Egg? Kom dan zeker ook langs in april want op deze prachtige BBQ-wondertjes geniet u de hele maand april uitzonderlijk van 10% korting

Aangezien de Ofyr terrashaarden in principe geen barbecues zijn, komen ze niet in aanmerking voor deze Aprilse Grill Korting. Maar omdat wij de Ofyrliefhebbers natuurlijk ook een aprils grilletje gunnen, geven wij van 1 tot en met 30 april 2018 ook 5% korting bij aankoop van een Ofyr terrashaard.  


Wilt u ons volledig BBQ assortiment online bekijken? Klik dan hier!

*Deze Aprilse Grill Korting is enkel geldig van 1 tot en met 30 april 2018 in onze groothandel en niet cumuleerbaar met andere promoties en/of kortingen. De Aprilse Grill Korting van 11% is geldig op de barbecues van de merken OutdoorChef, Oklahoma, Rösle, Höfats, Cobb, Verycook. Op het assortiment van Big Green Egg geniet u van 10% korting en op het gamma van Ofyr krijgt u de hele maand april uitzonderlijk 5% korting.

Opgelet: Eventuele transport- & montagekosten worden apart aangerekend & vallen niet onder deze Aprilse Grill korting.