Vanaf zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober 2018 strijken de meest gerenommeerde vakbeurzen voor de Belgische slagerij- & bakkerijsector opnieuw neer in Kortrijk Xpo. Meatexpo, het smaakvolle vakevent voor de slager, traiteur & vleessector en Broodway, het geurige vakevent voor de bakker, patissier, chocolatier en ijsbereider, bundelen voor de 2de keer hun krachten en zullen de professionals uit de vlees- & broodsector tijdens deze vierdaagse opnieuw verrassen met een interessante mix van méér dan 330 exposanten verspreid over 5 beurshallen of een oppervlakte van maar liefst 30.000 m².    

Als gerenommeerd leverancier van klein materiaal voor beide sectoren, kunnen wij natuurlijk niet ontbreken! Wij nodigen u dan ook van harte uit om vanaf zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober langs te komen in onze groothandel en op de beurs zelf waar wij u verwelkomen op stand 260.

Wat staat er zoal op het menu tijdens deze vierdaagse? 

Gratis parking & shuttledienst naar de beurs en terug 

Gratis Shuttledienst naar Meatexpo-Broodway en terug

Wij nodigen u in eerste instantie uit om uw wagen kosteloos te parkeren aan onze groothandel die gelegen is op ’t Hoge 98 te Kortrijk. De GPS-coördinaten zijn de volgende: Breedtegraad: 50.796781 - Lengtegraad: 3.287137.  

Waar de parkings rond Kortrijk Xpo betalend zijn, is onze parking volledig gratis. Aangezien onze groothandel op 1,5 km van Kortrijk Xpo ligt, voorzien wij een gratis shuttleservice van onze groothandel naar de beurs en terug.

Deze shuttleservice rijdt elke beursdag vanaf 9u30 ‘s morgens tot 19u30 ’s avonds.

 


Gratis toegang tot beide beurzen!  

Gratis toegang tot beide beurzen Meatexpo en Broodway

Meatexpo & Broodway gaat door vanaf zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober. Zondag is de beurs al open vanaf 10u. Op de andere dagen (maandag, dinsdag & woensdag) worden de deuren geopend om 11u. De beurzen zijn elke dag open tot 19u ’s avonds.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand 260 (gelegen in Hall 2) een bezoekje te brengen.

Wilt u ons een bezoekje brengen? Registreer u dan gratis voor Meatexpo via deze link of voor Broodway via deze link! Een bezoekersbadge van de éne beurs, geeft u ook toegang tot de andere beurs!  


Gratis demo's op onze stand

Gratis demonstraties op onze stand van Tormek en Evolis

Wij nodigen u natuurlijk van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze stijlvolle stand waar wij u naast een gevarieerde mix van professioneel materiaal voor de slagerij- & bakkerijsector ook zullen verrassen met een aantal interessante demonstraties.

Wilt u zien hoe u zelf uw prijskaartjes kan ontwerpen & printen? Kom dan langs op onze stand & leer alles over de kaartprinters van Evolis.

Bent u op zoek naar een slijpmachine waarmee u uw vlees- of broodmessen snel, efficiënt & proper kan scherpen? Kom dan op onze stand kennismaken met de T-2 slijpmachine van het Zweedse Tormek! 


Win een Access Kaartprinter t.w.v. 590 €!  

Win elke dag een Access Kaartprinter van Evolis t.w.v. 590 €

Elke beursdag valt er daarenboven een prachtprijs te winnen, namelijk een stijlvolle Access kaartprinter van Evolis ter waarde van 590 € (exclusief BTW) waarmee u zelf uw prijskaartjes kan ontwerpen en printen. 

Hoe kan u deze printer winnen? Simpel! Kom eerst naar onze groothandel (om uw wagen gratis te parkeren) & haal een kaartje met een unieke cijfercode op. Maak gebruik van onze gratis shuttleservice naar de beurs & bezoek onze stand. Op onze stand zal een kluis staan met daarin een Access printer. Probeer uw unieke cijfercode om de kluis te kraken. Gaat de kluis open? Dan is de Access kaartprinter van u! 


Scherpe promoties en kortingen op ons totale gamma! 

Scherpe promoties en kortingen op ons totale gamma

Vanaf zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober geniet u van scherpe promoties op onze totaalassortiment aan professioneel materiaal voor de slagerij- & bakkerijsector.

Wij werken daarnaast ook met uiterst interessante staffelkortingen dus hoe meer u aankoopt, hoe groter uw korting!

Kom dus zeker langs tijdens Meatexpo & Broodway en geniet van deze tijdelijke promoties en kortingen op ons totale gamma aan klein materiaal voor uw voedingszaak! Nog even alle praktische info op een rijtje! 

Houdt u liever van korte & krachtige informatie? Dan zetten wij nog even alle praktische informatie kort en bondig op een rijtje voor u: 

  1. Wat? Vakbeurzen Meatexpo (voor slagerijsector) en Broodway (voor bakkerijsector)
  2. Waar? Kortrijk Xpo 
  3. Wanneer? Zondag 30 september, maandag 1 oktober, dinsdag 2 oktober en woensdag 3 oktober
  4. Uren? Elke dag van 11 tot 19u, op zondag 30/09 al open vanaf 10u
  5. Waar vindt u ons? Op stand 260 in Hall 2 
  6. Parking? Gratis aan onze groothandel gelegen aan 't Hoge 98 te 8500 Kortrijk 
  7. Hoe geraak ik dan naar de beurs en terug? Via onze gratis shuttledienst
  8. Waarom moet ik zéker komen? Omdat u kan genieten van scherpe promoties, kortingen & elke dag kans maakt op een Access kaartprinter t.w.v. 590 € excl. BTW
  9. Hoe geraak ik aan kaarten? Klik op de onderstaande banners, registreer u & geniet van gratis toegang! 

Overzicht demonstraties Tavola Warming Up Dupont NV

Overzicht demonstraties Tavola Warming Up Dupont NV