Ook dit jaar tekent Dupont Professional Food Equipment present op Horeca Expo, de grootste en meest gerenommeerde horecabeurs van BelgiëDeze vakbeurs voor de horeca & grootkeukens gaat dit jaar door vanaf zondag 17 tot en met donderdag 21 november 2019 in Flanders Expo te Gent. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze stand 5131 in Hal 5 een bezoekje te brengen!  

Tijdens deze editie hebben wij ervoor gekozen om twee belangrijke productgroepen in de kijker te zetten, namelijk onze werkschoenen en onze messenslijpers.
 
Als exclusief Belgisch verdeler van het Deense schoenenmerk Sika, zullen wij enerzijds ons ruime aanbod aan werkschoenen voor de horecasector in de kijker te zetten.

Naast de traditionele werkschoenen zoals de mocassins, veterschoenen, klompen en sandalen, komen ook de Sika Bubble schoenen aan bod die de kloof dichten tussen werkschoenen & sportschoenen zonder in te boeten op comfort & veiligheid. Wij voorzien daarenboven de mogelijkheid om alle Sika schoenen te passen en aan te kopen op onze stand. Bekijk ons volledig Sika assortiment hier! Als u daarenboven een paar Sika schoenen koopt tijdens Horeca Expo 2019, ontvangt u een paar gepersonaliseerde Dupont kousen gratis

De tweede productcategorie die wij in de spotlights zullen zetten tijdens Horeca Expo 2019, zijn de elektrische messenslijpers van het Zweedse merk Tormek. Kom langs op onze stand 5131 en wij zullen u gratis & vrijblijvend demonstreren hoe u met deze handige & compacte messenslijpers uw messen in minder dan een minuut opnieuw haarscherp krijgt. Ontdek onze Tormek T-2 messenslijper hier! Bij aankoop van een Tormek T-2 messenslijper op Horeca Expo 2019, ontvangt u daarenboven een gratis lederen schort

Horeca Expo praktisch


Waar?

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Wanneer?

  • Van zondag 17 tot en met donderdag 21 november 2018
  • Dagelijks van 10u30 tot 19u, behalve op donderdag van 10u30 tot 17u


Toegang & registratie?

Een bezoek aan Horeca Expo is enkel mogelijk indien u in het bezit bent van een gratis registratiecode. Wij hebben jammer genoeg géén gratis kaarten! 

  • Horeca Expo aanvaardt enkel een print van uw toegangsbewijs (bewijs op smartphone niet voldoende!). Kunt u geen print voorleggen, dan betaalt u €10,00.
  • Bent u een vakbezoeker zonder uitnodiging? €50 ter plaatse aan de kassa.


Meer info over Horeca Expo vindt u hier op hun website.