Wilt u graag één van de meest unieke kookpotten ter wereld van dichtbij bewonderen? Plan dan alvast eerstdaags een bezoek aan onze gloednieuwe showroom want vanaf zaterdag 9 november tot en met zaterdag 16 november 2019 hebben wij de eer om een héél bijzondere kookpot van Fissler te mogen exposeren.

Het gaat om een unieke inox kookpot met een diameter van 28 cm die vervaardigd is uit extra zwaar inox. Een gewone kookpot, hoor ik u denken, ware het niet dat alle handvaten en alle Fissler logo's gemaakt zijn uit 18-karaat goud en bekleed zijn met maar liefst 270 fijne diamanten. Een pièce de résistance zonder gelijke die u écht eens moet gezien hebben! 

Deze adembenemende kookpot werd speciaal gemaakt om het 160-jarige bestaan van Fissler te vieren en wordt slechts voor speciale gelegenheden aan het publiek getoond. Ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe vestiging en als blijk van appreciatie voor onze jarenlange samenwerking, heeft Fissler ons de kans gegeven om deze fantastische kookpot voor enkele dagen aan onze klanten te tonen.  

Meer info over deze unieke kookpot vindt u in deze fiche

Wij hopen u snel te mogen ontvangen & onze bewondering voor deze unieke creatie te mogen delen met u!