Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Ontdek onze herfstpromoties!

18-09-2017 14:52

De natuur kleurt geel en oranje, de blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter & het kwik daalt geleidelijk. De herfst is officieel in het land! Naast de bladeren, vallen echter ook onze herfstpromoties uit de lucht want niet alleen het kwik, maar ook de prijzen van diverse producten uit ons breed assortiment, nemen een duik! Deze promoties zijn geldig vanaf nu t.e.m. 30 november 2017, ook bij levering aan huis! Wij wensen u alvast een gezellig & succesvol najaar toe! 

Ontdek al onze herfstpromoties die geldig zijn t.e.m. 30 november 2017

Bezoek ons op Franky's Eindejaarsshow in de Ghelamco Arena

14-09-2017 15:52

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Franky Fresh Food een eindejaarsshow voor z'n trotse klanten. Dit jaar gaat hun gerenommeerde eindejaarsevenement door op 9,10 en 11 oktober 2017 in de Ghelamco Arena, de thuisbasis van eersteklasseclub KAA Gent. Ook wij zijn van de partij op deze eindejaarsshow met een stand waar wij u enkele van onze nieuwe en interessante producten uit ons breed assortiment zullen presenteren. Wij hopen u dan ook in grote getale te mogen ontvangen op onze stand! 

Lees meer

Bezoek ons op Chef 17 te Kortrijk

12-09-2017 16:04

Op maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober 2017 kan u terecht in Kortrijk Xpo voor Chef 17, de exclusieve vakbeurs voor culinaire professionals waar talrijke nieuwe & hoogwaardige producten voor restaurants worden voorgesteld. Ook wij tekenen present & zullen op onze stand 43 het nieuwe professionele gamma van KitchenAid voorstellen alsook de prachtige stijlvolle Ofyr, de terrashaard waarop u eveneens kan barbecueën. 

Bezoek onze stand 43 op 2 & 3 oktober in Kortrijk Xpo

Uw oude presentatieschotels zijn geld waard

29-06-2017 19:37

Heeft u nog oude, versleten of kapotte presentatieplateaus in plexi, inox, porselein of melamine liggen die u graag zou vervangen door nieuwe plexi presentatieschotels? Profiteer dan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2017 van onze spetterende inruilactie! Voor elke oude schotel ontvangt u immers 2 euro korting bij aankoop van een nieuwe plexiplateau! Het perfecte moment dus om uw assortiment plexiplateaus in uw toonbank uit te breiden of te vernieuwen! 

Ontvang 2€ korting per oude plateau bij aankoop van een nieuwe plexischotel!

Wij blijven open tijdens de vakantie!

28-06-2017 12:31

De maanden juli & augustus staan traditioneel gelijk met "vakantie" maar ook op culinair vlak springen deze twee maanden er uit door de vele zomerdiners, feesten, festivals en BBQ's die iedereen organiseert. Hebt u nog dringend iets nodig van professioneel kookmateriaal? Geen nood! De deuren van onze groothandel staan wagenwijd open voor u tijdens de vakantiemaanden.  Enkel op 21 juli & 15 augustus zijn wij uitzonderlijk gesloten

Ook in juli & augustus staan onze deuren wagenwijd open voor u!

De Sika Bubble: nu ook verkrijgbaar in microleder!

16-05-2017 13:08

Kent u de Sika Bubble al? Deze gloednieuwe schoen dicht de kloof tussen werkschoenen & sportschoenen zonder in te boeten op comfort en veiligheid. Na de lancering van 1ste versie waarvan het bovenmateriaal volledig uit textiel bestaat, pakt Sika begin juni 2017 uit met een gloednieuwe versie die vervaardigd is uit microleder! Deze nieuwste Sika Bubble heeft dezelfde pluspunten als de eerste versie maar is daarenboven waterbestendiger! Ontdek hier meer over de nieuwste Sika Bubble in microleder! 

Ontdek hier meer over de gloednieuwe Sika Bubble in microleder

Bezoek ons op de Inspiratiebeurs van Rejo Spices!

09-03-2017 17:21

Van 27 tot en met 29 maart 2017 organiseren Rejo Spices & Degens een inspiratiebeurs in het 3Square-complex te Zwijnaarde. Om de bezoekers een zo ruim mogelijk aanbod aan te bieden, vroegen zij naast Wimag & Rational ook aan ons om aanwezig te zijn op hun huisbeurs. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje te komen brengen op deze inspirerende huisbeurs van Rejo Spices & Degens! Naast tal van demonstraties, kan u ook Roger Van Damme & Jeroen Meus ontmoeten en kan u elke dag een Green Egg MiniMax winnen!  

Kom van 27 tot 29 maart langs in 3Square te Zwijnaarde!

Ontdek onze nieuwste folder vol spetterende lentepromoties!

09-03-2017 16:31

De dagen worden langer, de temperaturen zachter & de natuur groener, alles wijst erop dat de lente op komst is! Hoog tijd om uit te pakken met een reeks uitzonderlijke lentepromoties die wij voor u geselecteerd hebben uit ons breed assortiment van producten. Deze promoties zijn geldig vanaf nu tot en met 31 mei 2017, ook bij levering aan huis. Wij wensen u een zonnig, druk & vruchtbaar voorjaar toe! Doorblader onze promofolder hier online en ontdek onze spetterende promoties! 

Ontdek onze lentepromoties die geldig zijn tot eind mei 2017

Vraag uw gratis tickets voor Bibac Plus van 19 tot 22 maart in Antwerpen

09-02-2017 11:34

Van zondag 19 tot en met woensdag 22 maart is Antwerp Expo het toneel voor de 1ste editie van Bibac Plus, de gloednieuwe vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs. Waar Bibac zich vroeger enkel richtte op de bakkerswereld, wordt het concept vanaf dit jaar opengetrokken en zullen de producten voor slagers en traiteurs ook in de spotlights komen te staan. Onze firma Dupont zal ook aanwezig zijn op deze nieuwste beurs. U kan ons vinden in hall 4 op stand 4418. Breng ons gerust een bezoekje en vraag uw gratis tickets hier aan! 

Bezoek op Bibac Plus onze stand 4418 in Hall 4 van Antwerp Expo

Ontdek de Roll'Service, de mobiele warmhoudkast van Tournus!

09-02-2017 10:18

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing om uw gerechten op een gemakkelijke manier én met behoud van kwaliteit van uw keuken te transporteren naar uw gasten? Dan is de Roll'Service van Tournus Equipement echt iets voor u! Deze mobiele warmhoudkasten in inox met programmeerbare bevochtigingsfunctie zijn de perfecte schakel tussen uw keuken & de service. Ontdek hier meer over deze inox warmhoudkasten van Tournus Equipement die wij aanbieden in GN1/1 en GN2/1.  

Klik hier voor meer info over de Roll'Service warmhoudkasten van Tournus!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10