Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Nieuws

Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10

Bezoek ons op Horeca Expo 2018

30-10-2018 11:33

Van zondag 18 tot en met donderdag 22 november tekenen wij opnieuw present op Horeca Expo, de grootste horecabeurs van België die doorgaat in Flanders Expo te Gent. Als exclusief Belgisch verdeler van het Deense schoenenmerk Sika en als één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Evolis prijskaartprinters, hebben wij er voor gekozen om op Horeca Expo 2018 deze twee productcategorieën in de kijker te zetten. Wij nodigen u dus van harte uit om onze stand 5131 in Hal 5 een bezoekje te brengen!

Bezoek onze stand 5131 van 18 t.e.m. 22 november op Horeca Expo 2018

Geniet tot 31 december van onze eindejaarspromoties

30-10-2018 09:45

Met het eindejaar voor de deur, hebben wij beslist u nu al te verrassen met een pakket aan eindejaarscadeaus onder de vorm van feestelijke promoties op diverse producten uit ons uitgebreide gamma. Deze promoties zijn geldig vanaf nu t.e.m. 31 december 2018, ook bij levering aan huis! Wij wensen u alvast een succes- & sfeervol eindejaar toe!

Doorblader onze eindejaarspromofolder hier online!

Bezoek ons op de Herfstbeurs van Fermette op 26 & 27 september 2018

04-09-2018 14:30

Na onze aangename passage in het voorjaar, werden wij door Vleeswaren Depuydt ook uitgenodigd om een stand te voorzien op de herfstbeurs van hun huislabel Fermette! Zo'n aantrekkelijk aanbod konden wij natuurlijk opnieuw niet weigeren & daarom nodigen wij u van harte uit om op woensdag 26 september en donderdag 27 september een bezoekje te brengen aan onze stand op de Herfstbeurs van Fermette die doorgaat in de Wellington Hippodroom te Oostende! Ontdek hier meer over deze najaarsbeurs van Fermette! 

Breng ons een bezoekje tijdens deze herfstbeurs van Fermette te Oostende!

Bezoek onze stand 260 op Meatexpo & Broodway!

11-07-2018 13:03

Vanaf zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober 2018 strijken de meest gerenommeerde vakbeurzen voor de Belgische slagerij- & bakkerijsector, Meatexpo en Broodway opnieuw neer in Kortrijk Xpo. Voor de 2de keer bundelen beide vakbeurzen hun krachten en zullen de professionals uit de vlees- & broodsector méér dan 330 exposanten kunnen bezoeken verspreid over 5 beurshallen of meer dan 30.000 m².   

Kom vanaf 30 september t.e.m. 3 oktober langs op onze stand 260 op Meatexpo & Broodway

15% op het zomerse Mealplak gamma!

03-07-2018 10:36

Bent u op zoek naar kleurige plateaus om uw toonbank- of buffetpresentatie een zomers tintje geven? Mogen wij dan even het prachtige kleurige assortiment van Mealplak voorstellen? Deze voedingsgeschikte presentatieplateaus zijn vervaardigd uit het gepatenteerde Nacryl, een exclusief en kwalitatief hoogstaand materiaal. De ronde of vierkante plateautjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten & 4 frisse zomerse kleurtjes. Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2018 geniet u daarenboven uitzonderlijk van 15% korting op het volledige Mealplakgamma! 

Profiteer van 1 juli tot en met 31 augustus van deze zomerse Mealplak-actie!

Keep cool! Wij blijven de ganse zomer open!

01-07-2018 12:31

De maanden juli & augustus staan traditioneel gelijk met "vakantie" maar ook op culinair vlak springen deze twee maanden er uit door de vele zomerdiners, feesten, festivals en BBQ's die iedereen organiseert. Hebt u nog dringend iets nodig van professioneel kookmateriaal? Geen nood! De deuren van onze groothandel staan wagenwijd open voor u tijdens de vakantiemaanden.  Enkel op 21 juli & 15 augustus zijn wij uitzonderlijk gesloten

Ook in juli & augustus staan onze deuren wagenwijd open voor u!

Uw oude presentatieschotels zijn geld waard

30-06-2018 19:37

Heeft u nog oude, versleten of kapotte presentatieplateaus in plexi, inox, porselein of melamine liggen die u graag zou vervangen door nieuwe plexi presentatieschotels? Profiteer dan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2018 van onze spetterende inruilactie! Voor elke oude schotel ontvangt u immers 2 euro korting bij aankoop van een nieuwe plexiplateau! Het perfecte moment dus om uw assortiment plexiplateaus in uw toonbank uit te breiden of te vernieuwen! 

Ontvang 2€ korting per oude plateau bij aankoop van een nieuwe plexischotel!

Nieuw: de snelle & compacte Tormek T-2 slijpmachine!

22-06-2018 16:12

Bent u op zoek naar een compacte slijpmachine om uw messen snel, efficiënt & proper te scherpen? Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de Tormek T-2 slijpmachine. Deze messenslijper van Zweedse topkwaliteit is voorzien van een diamantslijpschijf met fijne korrel die uw messen snel slijpt. De T-2 beschikt ook over een klem die uw mes stevig op zijn plaats houdt, een magneet om de staaldeeltjes op te vangen & een composietschijf om de snede af te bramen. Ontdek hier alles over deze nieuwe Tormek Slijpmachine! 

Ontdek deze snelle, compacte slijpmachine van Zweedse topkwaliteit!

Profiteer tot 30 juni van onze Voorjaarspromoties!

27-04-2018 09:45

Springtime! Dat betekent niet alleen dat de lente in het land is maar ook dat het hoog tijd is om een gat in de blauwe lucht te springen. In onze gloednieuwe & verfrissende lentefolder hebben wij immers een aantal verkwikkende voorjaarsacties & Duivelse WK-promoties verzameld die uw hartje zeker zullen doen opspringen. Deze promoties zijn geldig vanaf nu t.e.m. 30 juni 2018, ook bij levering aan huis! Wij wensen u alvast een succes- & sfeervol voorjaar toe!

Doorblader online onze folder met lente- & Duivelse promoties!

Huur een koffiemachine bij ons!

04-04-2018 13:14

Zou u graag een koffiemachine huren voor een evenement zoals een opendeurdag, een bedrijfsfeest of een beurs? Dan hebben wij een geschikte oplossing voor u! Wij verhuren immers een volautomatische koffiemachine van het topmerk Jura! U zal iedereen verrassen met de heerlijkste koffietjes, espresso's, cappuccino's of andere koffiespecialiteiten die u uit dit koffieapparaat kan toveren! Wilt u meer info over de verhuur van koffiemachines of koffieapparaten? Informeer dan bij ons voor de tarieven! 

Koffiemachine huren? Huur een Jura WE6 koffieapparaat bij ons!
Aangemaakt op Z>A
Pagina:

1-10 of 10