Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Barbecue houtskool ZWART/INOX Ø600mmxH1050mm - Cone BBQ

Barbecue houtskool ZWART/INOX Ø600mmxH1050mm - Cone BBQ
Deze Cone houtskoolbarbecue van Höfats onderscheidt zich naast z'n strakke & moderne productdesign ook door één revolutionaire eigenschap. Bij deze Cone BBQ kan u immers de hoogte van de warmtebron aanpassen via een hendel die zich aan de zijkant van de BBQ bevindt.
De vuurhaard of warmtebron kan ingesteld worden op 3 verschillende hoogte. Op de laagste stand is de afstand tussen het rooster & de vuurhaard maximaal en de luchtaanvoer minimaal. Dit is dus de perfecte stand voor indirect grillen en voor garen op een laag vuurtje.

Op de middelste stand is afstand tussen het rooster & de vuurhaard normaal alsook de luchtaanvoer. Dit is dus de normale stand om te barbecueën en te grillen.

Op de hoogste stand is de afstand tussen het rooster & de vuurhaard minimaal en de luchtaanvoer maximaal. Deze stand kan gebruikt worden voor 3 verschillende doelstellingen. In eerste instantie kan u op deze hoogste stand (of op het hoogste vuur) uw voedsel gemakkelijk & snel toeschroeien. In tweede instantie kan deze stand ook gebruikt worden om na het BBQ'en de Cone BBQ te reinigen (de pyrolysis). Wilt u na het BBQ'en nog een beetje genieten van een gezellig vuurtje? Geen probleem want op de hoogste stand kan u de Cone BBQ ook gebruiken als terrashaard.

Door dit systeem & door z'n ideale hoogte van 105 cm is de Cone BBQ heel comfortabel & ergonomisch.

De Cone BBQ is volledig uit inox gemaakt & heeft eveneens een deksel.

De Cone BBQ beschikt over twee inox roosters om op te grillen. Op het laagste niveau heeft u een volledig rooster met een diameter van 46 centimer. Net erboven bevindt zich een halve maan met een diameter 50 cm. U kan ook apart nog een gietijzeren rooster van 46 cm verkrijgen. De opening helemaal bovenaan heeft een diameter van ongeveer 60 cm.
Favoriet

Algemeen

Ref:24346
Merk:HÖFATS
Hoogte (mm):1050
Diameter (mm):600
Zoom