Registreer om onze prijzen te raadplegen en bestellingen te plaatsen

Over Dupont

Campagnebeeld Dupont NV

DUPONT NV - PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR FOOD HEROES

Bij Dupont beseffen we maar al te goed dat alle heerlijke voeding die wij dagelijks op ons bord krijgen, het resultaat is van uw vakmanschap! U verzet iedere dag titanenwerk om iedereen te laten genieten van uw heerlijkste gerechten en uw beste specialiteiten! Wij willen u dan ook de appreciatie geven die u verdient. Voor ons zijn jullie immers allemaal helden. 

Maar helden hebben ook nood aan de beste "wapens" en het gepaste gereedschap om hun heldendaden dagelijks te verrichten. En net dat materiaal vindt u bij Dupont! Dat is ons vakmanschap, dat is onze passie!

 

 

AL MEER DAN 30 JAAR GROOTS IN KLEIN MATERIAAL VOOR DE VOEDINGSSECTOR

Dupont NV werd in 1984 opgericht door Dirk Dupont en begon als leverancier van klein materiaal voor hoofdzakelijk slagers, bakkers en vishandelaars.  Al snel groeide er interesse vanuit andere markten zoals supermarkten, grootkeukens, horeca, rust- en verzorgingstehuizen. Sinds 2013 nam Sarah het roer over van haar vader Dirk. Vandaag is Dupont NV een gewaardeerd en gerenommeerd leverancier van een ruim en gevarieerd aanbod van professioneel materiaal voor de totale voedingssector.

Embleem 30 jaar ervaring Dupont

Ontdek ons uitgebreid assortiment in onze showroom van 1.000 m² gelegen op 't Hoge 98 te Kortrijk, neem een kijkje op onze vernieuwde website met geïntegreerde webshop of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze vertegenwoordigers! U kan ons altijd contacteren op het algemene nummer 056 203 209 of per mail via info@dupont.be 

 

DUPONT'S KOOKBOETIEK & DUPONT PLEXI LINE

De firma Dupont nv steunt op drie pijlers. Naast Dupont NV, de groothandel voor de totale voedingssector, is er ook onze detailhandel Dupont’s Kookboetiek waar de gepassioneerde hobbykok terecht kan voor zijn kwalitatieve kookmaterialen. De 3de hoeksteen van Dupont is Plexi Line die een belangrijke Europese speler is in de productie en verkoop van plexi presentatiematerialen.


Neem een kijkje op de websites van Dupont's KOOKboetiek en van Dupont Plexi Line

Logo's Dupont's Kookboetiek en Dupont Plexi Line